Silo: Το πρώτο εστιατόριο με μηδενικά απόβλητα!

Ο ιδιοκτήτης του Silo στο Brighton, Chef Doug McMasters, υποστηρίζει πως το εστιατόριο του δεν πετά τίποτα. Το Silo φαίνεται να είναι απολύτως green. Τα περισσότερα προϊόντα είναι σπιτικά, ακόμη και το γιαούρτι ή το βούτυρο με εξαίρεση ίσως ορισμένα τυριά που τα προμηθεύεται από το περίφημο γαλακτοκομείο Neal's Yard. Τα ποτά το Silo τα προμηθεύεται από τη ζυθοποιεία, βαθιά χωμένη στο δάσος, Old Tree Brewery, η οποία χρησιμοποιεί άγρια φυτά για την παραγωγή τους. Γενικά οι πρώτες ύλες του Silo είναι βιολογικές και κάποιες εξ αυτών ιδιαίτερες με την έννοια ότι δεν μπορείς να τις βρεις εύκολα. Ο McMasters αξιοποιεί όλα τα καλά της φύσης και κυρίως την σέβεται: «Με ενδιαφέρει να μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους που καλλιεργούν την τροφή μας και να επικεντρώνομαι στο πως αυτό θα αλλάξει τη σχέση μας με το φαγητό. Το θέμα είναι να ενισχύουμε τους πόρους, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα. Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα του Silo».