Μανιάτικη μακαρονάδα: Η τσουχτή

Διαβάστε τη συνταγή μιας όχι και τόσο συνηθισμένης μακαρονάδας. Θα χρειαστείτε ένα πακέτο μακαρόνια 5 νούμερο, 300 γραμμάρια μυζήθρα, φρέσκο βούτυρο και αυγά (ανάλογα με τις μερίδες που θέλετε). Αλάτι, πιπέρι. Βράζετε τα μακαρόνια, τα σουρώνετε και τα ξαναβάζετε στην κατσαρόλα. Σε ένα πλατύ σκεύος ζεσταίνεται το βούτυρο. Αφού ζεσταθεί ρίχνετε μέσα τη μισή μυζήθρα και ανακατεύετε. Μόλις πάρει χρώμα η μυζήθρα, αδειάζετε το μείγμα στα μακαρόνια και ανακατεύετε για να πάει παντού. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα για να κρατηθούν ζεστά τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και τηγανίζουμε τα αυγά. Μόλις αποκτήσουν την υφή που προτιμάτε, τα βγάζετε από τη φωτιά. Και τώρα ακολουθεί η... ιεροτελεστία. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο μακαρόνια, τοποθετούμε επάνω τα τηγανητά αυγά, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και μυζήθρα. Έτοιμη η μανιάτικη μακαρονάδα!