Τορτελίνια με μπρόκολο και πιπεριές Φλωρίνης!

Γυρνάς στο σπίτι κατάκοπη από τη δουλειά με δύο χάρτινες σακούλες με λαχανικά: η μία μπρόκολο και η άλλη πιπεριές Φλωρίνης. Γράφει η Killer Τι φαγητό θα ετοιμάσεις για αύριο; Για το παιδί στο σχολείο. Τι; Για το άλλο παιδί στο Πολυτεχνείο. Τι; Για σένα στη δουλειά. Τι; Τυρί και Ψωμί, λέω από μέσα μου αλλά δεν το αντέχω. Ψωμί ζυμωτό και τυρί έχουμε από την γιαγιά και τον παππού φρέσκα λαχανικά έφερα εγώ, αλλά; Στο ψυγείο τι χρήσιμο, για την περίσταση, έχουμε; Τριμμένο τυρί Milner. Ναι, αυτό το άνοστο, το επεξεργασμένο με τα χαμηλά λιπαρά. Οκ! Τι κάνουμε; Βράζουμε ένα κομμάτι μπρόκολο σε αλατισμένο νερό. Μόλις το κοτσάνι του αρχίζει να μαλακώνει, τοποθετούμε το σώμα του μπρόκολου σ' ένα μπολ. Αποχωρίζουμε «ανθούς» από κοτσάνι και ψιλοκόβουμε. Στο νερό που βράζει ρίχνουμε τα τορτελίνια ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό θέλουμε. Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε πλυμένες και τρυπημένες πιπεριές φλωρίνης, μία σκελίδα σκόρδου, αλάτι και βράζουμε μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και να παντρευτούν με το άρωμα του σκόρδου.   Μόλις μαραθούν, τις βγάζουμε, τις ψιλοκόβουμε σε μπολ. Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα επιστρέφουμε στη ζεστή τους κατσαρόλα και βουτυρώνουμε με φρέσκο βούτυρο ή τα καίμε με καυτό λάδι. Ανακατεύουμε το ψιλοκομμένο μπρόκολο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές με τα τορτελίνια. Ρίχνουμε δύο χούφτες τυρί Milner και όχι... δεν αφήνουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε!!!